Voor wie?

 

Iedereen is welkom natuurlijk, maar bij PROEF hebben we toch twee duidelijke doelgroepen voor ogen:

Voor food-starters...

We hebben een aantal specifieke bouwstenen voor starters ontwikkeld. Stuk voor stuk essentials die zowel afzonderlijk als gecombineerd tot totaaltraject kunnen gekozen worden. Deze bouwstenen helpen je dan ook mee de fundamenten van je bedrijf op te bouwen. Je wordt persoonlijk begeleid, op maat van je idee. Zo kan je makkelijk je focus houden en heb je ruimte voor vragen.

Voor de starter hebben we ook een buddysysteem opgericht, waar we jonge starters koppelen met gevestigde waarden. Zij maken je wegwijs of bieden je een luisterend oor. Vraag zeker of jij in aanmerking komt.

...of reeds bestaande food-ondernemers

Ook voor ondernemers die gestart zijn hebben we een aantal specifieke bouwstenen op maat ontwikkeld. Je kiest de bouwstenen die jij denkt nodig te hebben of je combineert ze in een totaaltraject. Deze bouwstenen helpen je om je zaak of product stap per stap verder te ontwikkelen, en dat op jouw ritme. Je wordt persoonlijk begeleid, op maat van je bestaande zaak. Zo kun je makkelijk je focus houden en heb je ruimte voor vragen.

 
 
Starter.jpeg
 
 
 

Choosing inspiration over competition for a healthier way to do business.


 
 
 

Een afspraak maken, meer info gewenst of gewoon om hallo te zeggen? Laat dan hier je gegevens achter.

 
 
Name *
Name
Permission *
We gebruiken cookies om je op basis van getoonde interesse op onze site, relevante content en oplossingen aan te bieden en op te sturen. En als kers op de taart, huh.. cookie, zorgt het ook voor de beste surf ervaring! Wil je niet meer gecontacteerd worden gelieve dan een mail te sturen naar info@proef.org met als onderwerp: Privacy beleid
 
 

kom hier meer te weten over het privacy beleid

 
 
 
 
PROEF-LOGO-COMBO2.jpg