WORKSHOP

NAILED IT NIGHTS

Een avond waar falen in de spotlights staat, en ons ook inspireerd als ondernemer. Hier draait alles rond leren uit fouten.

Nailed it nights is ontstaan omdat we merkten dat “geïnspireerd worden door succesverhalen” , vaak een vertekend beeld geeft. Een spreker horen vertellen hoe goed zijn horeca-zaak draait of hoe vlot de verkoop gaat van dat nieuwe product, geeft bij vele ondernemers een gevoel dat succes vaak instant en snel moet gaan.

Nailed it nights wil hier een tegengewicht voor zijn, om ook die andere mindere succesvolle kant te laten zien. Het moeilijke pad dat ervoor ging, de faillisementen, de producten die faalde, het zijn episodes van het verhaal die we liever voor ons houden. Maar al te vaak vergeten we dat dit ook een belangrijk onderdeel is van ondernemen. En dat dit zelf vaker voorkomt dan men zou verwachten, het wordt dus tijd dat we dit positief benaderen.

Nailed it nights is daarom een ode aan ondernemers die durven of durfden te ondernemen maar voor een bepaalde reden niet geslaagd zijn in het ondernemerschap. Ze vertellen vrijuit waarom zij denken dat hun horeca-zaak of product geen succes is geworden. En proberen hierdoor andere ondernemers te inspireren en vooral te laten leren.

Wilt u zelf, of uw bedrijf, een Nailed It Night organiseren? Laat dan hieronder uw informatie achter.

 
 
 
Nailed it nights test 3.jpg
 
 
 

Vul hier uw informatie in.

 
Naam *
Naam
U zou graag... *
Permission *
We gebruiken cookies om je op basis van getoonde interesse op onze site, relevante content en oplossingen aan te bieden en op te sturen. En als kers op de taart, huh.. cookie, zorgt het ook voor de beste surf ervaring! Wil je niet meer gecontacteerd worden gelieve dan een mail te sturen naar info@proef.org met als onderwerp: Privacy beleid
 
 

kom hier meer te weten over het privacy beleid

 
 
 
 
PROEF-LOGO-COMBO2.jpg